Lyhyesti

MEISTÄ

MEISTÄ Keitä me olemme?

Wasa Tree Worksin omistajat

Wasa Tree Works perustettiin vuonna 2021, jolloin Skogsservice M. Björk ja Castor Tree Works yhdistettiin monen vuoden yhteistyön jälkeen.

Wasa Tree Works –yrityksen omistavat metsäpalveluyrittäjä Martin Björk ja arboristi Magnus Rådström.

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja meillä on kaikki vastuuvakuutukset kunnossa. Pidämme lupauksemme ja projektimme valmistuvat aikataulussa ja budjetin rajoissa.

Vahvuuksiimme kuuluu laaja ammattilaisista perustuva verkosto, jonka myötä meiltä sujuu myös laajemmat toimeksiannot, esim. suuret tonttikaadot tai myrskyn vaurioittamat tonttialueet. Toinen vahvuutemme on laaja palveluvalikoimamme, minkä ansiosta voimme tarjota sinulle kokonaisratkaisun metsäsi tai pihapuittesi hoitamiseksi.

Martin Björk

”Olen Vaasalainen, jolla on jalat ovat tiukasti maassa. Olen opiskellut metsäpalveluyrittäjäksi YA:ssa (Yrkesakademin i Österbotten). Olen suorittanut luonnonhoitokortin, mikä on todistus luonnonhoidon osaamisestani. Hallitsen niin metsälakien periaatteet, metsänhoitosuositukset kuin metsäsertifioinninkin.”

”Työskentelyäni 18 vuotta ruokakaupassa, päätin vaihtaa alaa, sillä kaipasin ulos luontoon. Koulutukseni jälkeen ryhdyin toimiin ja perustin oman metsänhoitoyritykseni. Nyt nautin todella paljon työstäni ja yhteistyöstä Magnuksen kanssa. Olemme molemmat intohimoisia metsän ystäviä ja pidämme haastavista, mielenkiintoisista projekteista!”

Magnus Rådström

”Minulla on monen vuoden kokemus sekä kalliokiipeilystä että puukiipeilystä. Arboristikoulutukseni olen saanut Ruotsissa. Kokemuksen kautta olen jo pitkään hionut sekä kiipeily- että moottorisahatekniikkaani. Olen syntynyt ja varttunut Ruotsissa ja urakoin edelleen muutaman viikon vuodessa Ruotsissa.”

 ”Luonto, metsät ja puut ovat aina kiinnostaneet minua. Minun ammatissani yksikään työkohde ei ole toisensa näköinen ja jokainen puu on omanlaisensa. Näin myös jokainen projekti on uusi ja minun on sopeuduttava kulloisiinikin olosuhteisiin. Siitä syystä viihdyn työssäni!”

 

Yhdessä meillä on pitkä kokemus puunkaadosta ja meidän taitomme täydentävät toisiaan, jotta voimme nykyään ottaa vastaan myös suuria, monimutkaisiakin projekteja. Tärkein prioriteettimme on suorittaa toimeksiantomme turvallisesti ja me pidämme lupauksemme, pysymme aikataulussa ja budjetissa. Rakastamme työtämme. Luonto, puut ja niiden arvo ovat intohimomme. Meiltä löytyy aimo annos huumoria ja toteutamme työn kuin työn pilke silmäkulmassa.