Palvelumme

Palvelumme

Onko sinulla puu tai puita liian lähellä taloasi tai puita, jotka eivät näytä terveiltä? 

Leikkaamme ja kaadamme puita pihaltasi tai tontiltasi, myös hankalista paikoista.

Puiden kaato tontiltasi

Ahtaista paikoista kuten talojen tai muiden puiden läheisyydestä, voimalinjojen tai vastaavien läheltä puut kaadetaan osissa.

Tällaisessa tapauksessa kiipeämme puuhun, sahaamme ensin oksat, jonka jälkeen runko sahataan sopivan pituisiksi pätkiksi ylhäältä alas.

Tällä menetelmällä puun kaato onnistuu kohteissa, joihin ei suurilla koneilla pääse. Samalla vältytään alla olevan maan, muiden kasvien juuristojen ja mahdollisten puutarhaistutusten vaurioitumiselta.

Mikäli puu kasvaa hankalassa paikassa, esim. keskellä kukkapenkkiä tai terassia, apuvälineenä voidaan käyttää erilaisia köysiä kasvillisuuden tai puun alla olevien rakennelmien vahingoittumisen välttämiseksi.

Pihapuiden leikkaus

Vaihtoehtona puun kaatamiselle puun leikkaus saattaa joskus kannattaa, esim. jos haluat säästää kauniin vanhan pihapuun, mutta välttyä mahdollisilta putoavien oksien aiheuttamilta aineellisilta vahingoilta.

Suoritamme puiden leikkauksia kiipeämällä ilman puita vaurioittavia piikkikenkiä.

149266954_2737248739875273_5320098990427323631_n

Poiskuljetus

Lisäpalveluna kuljetamme myös pois puunrungot ja risut toimeksiannon jälkeen.

Poiskuljetukseen käytämme pienmetsäkonetta, jolla pääsee ahtaisiin paikkoihin ja joka etenee lähes jälkiä jättämättä sekä nurmikolla että maastossa.

WhatsApp Image 2021-03-26 at 14.15.37

MUISTATHAN

Muistathan että yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä rakennusten läheisyydessä kasvavien ongelmapuiden kaadosta.

Ota yhteyttä! Tulemme mielellämme paikan päälle arvioimaan toimenpiteet ja antamaan kustannusarvion kohteesta.

Toimimme n. 50 km säteellä Vaasasta. 

Käytössämme on sekä vene että moottorikelkka, minkä ansiosta pystymme myös ottamaan vastaan toimeksiantoja saaristossa.

Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää ja meillä on kaikki vastuuvakuutukset ja henkilökohtaiset tapaturmavakuutukset sekä ensiaputaidot kunnossa!