MEIHIN VOIT LUOTTAA

Kaadamme ongelmapuunne turvallisesti ja hallitusti!

Kaadamme ongelmapuut pihoilta ja tonteilta, kuljetamme ne pois ja voimme myös järjestää kantojen jyrsinnät. Puunkaadot onnistuvat mitä hankalimmissa paikoissa, jopa saaristossa.

Magnus: 040 188 0539
Martin: 041 433 1012

Filmen producerad av Projekt Boden.

PALVELUMME

Ongelmapuiden kaadot

Puunkaato tontiltasi

Ahtaista paikoista kuten talojen tai muiden puiden läheisyydestä, voimalinjojen tai vastaavien läheltä puut kaadetaan osissa.

Pihapuiden leikkaus

Sen sijaan että puu kaadetaan, sen leikkaus saattaa joskus kannattaa, esim. jos haluat säästää kauniin vanhan pihapuun.

Poiskuljetus

Lisäpalveluna kuljetamme myös pois puunrungot ja risut puunkaadon jälkeen.

Meihin voit luottaa

Wasa Tree Works perustettiin vuonna 2021 kun Skogsservice M. Björk ja Castor Tree Works yhdistettiin monen vuoden yhteistyön jälkeen.

Turvallisuus on meille aina ensisijaista ja vastuuvakuutuksemme ovat kunnossa. Pidämme lupauksemme ja projektimme valmistuvat aikataulussa ja budjetin rajoissa.

Vahvuuksiimme kuuluu laaja ammattilaisista perustuva verkosto, jonka myötä meiltä sujuu myös laajemmat toimeksiannot, esim. suuret tonttikaadot tai myrskyn vaurioittamat tonttialueet. Toinen vahvuutemme on laaja palveluvalikoimamme, minkä ansiosta voimme tarjota sinulle kokonaisratkaisun metsäsi tai pihapuittesi hoitamiseksi.

Wasa Tree Works

Miksi valitsisit meidät?

Panostamme turvallisuuteen, laatuun ja kokonaisratkaisuihin!

1.     TURVALLISUUS

Meille asiakkaidemme ja oma turvallisuutemme on ensisijaisen tärkeää, minkä takia suoritamme kaikki tehtävät suurta varovaisuutta noudattaen. Työskentelemme aina pareittain ja meillä on ensiapu- sekä työturvallisuus- ja tieturvakoulutus.

2.     LAATU

Pidämme lupauksemme ja pyrimme aina suorittamaan tehtävämme ajoissa laadusta tinkimättä. Kehitämme jatkuvasti itseämme ja kouluttaudumme ja syvennämme osaamistamme pitääksemme palvelumme laadun jatkuvasti korkealla tasolla.

 

3.     KOKONAISRATKAISUT – JOUSTAVASTI JA NOPEASTI

Yhdessä muiden pohjalaisten yrittäjien kanssa voimme suorittaa suuria kokonaisratkaisuja, joista sinä asiakkaana hyödyt. Yhteistyökumppaneidemme ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti kriittisiin tilanteisiin.