Några ord

OM OSS

Vem är vi?

Ägarna bakom Wasa Tree Works

Wasa Tree Works grundades 2021 då Skogsservice M. Björk och Castor Tree Works slogs ihop efter flera år av samarbete.

Wasa Tree Works ägs idag av Martin Björk, skogsserviceföretagare och Magnus Rådström, arborist och trädklättrare.

Vi prioriterar säkerheten högt och har alla ansvarsförsäkringar i skick. Vi levererar vad vi lovat, inom den tidtabell och budget vi angett.

En av våra styrkor ligger i vårt breda nätverk av yrkesmänniskor som gör att vi kan ta oss an även större uppdrag tex. större tomthuggningar eller tomtområden med stormskador. En annan styrka är vårt breda utbud av tjänster som gör att du som kund får en helhetslösning när det gäller din skog eller dina gårdsträd.

Martin Björk

”Jag är en Vasabo med båda fötterna på jorden och har studerat till skogsserviceföretagare vid Yrkesakademin i Österbotten. Jag har erlagt naturvårdskortet som ett prov på mina kunskaper inom naturvården. Jag behärskar principerna i skogslagen, skogsvårdsrekommendationerna och skogscertifiering.”

”Efter att ha jobbat 18 år i matbutik, beslöt jag mig för att sadla om, jag längtade ut i naturen! Efter utbildningen på YA gjorde jag slag i saken och bildade eget företag inom skogsvård. Idag trivs jag otroligt bra med mitt jobb och samarbetet med Magnus. Vi brinner båda för naturen och träd och vi gillar utmanande, intressanta projekt!”

Magnus Rådström

”Jag har flerårig erfarenhet av både klippklättring och trädklättring och har utbildat mig inom arboristyrket via olika kurser i Sverige. Jag har länge experimenterat och finslipat min teknik både i klättring och användning av motorsåg. Jag är född och uppvuxen i Sverige och arbetar fortfarande några veckor per år i Sverige.”

 ”Jag har en lång friluftsbakgrund och har ett stort intresse för skog och mark. Inom mitt yrke är ingen arbetsplats den andra lik, och alla träd är unika. Det gör att varje situation är ny och man måste anpassa sig därefter. Därför trivs jag i mitt jobb!”

Tillsammans har vi lång erfarenhet av trädfällning och våra kompetenser kompletterar varandra så att vi idag har möjlighet att ta på oss även stora, avancerade projekt. Vår största prioritet är att utföra våra uppdrag på ett säkert sätt och vi levererar vad vi lovat, inom tidtabell och budget. Vi älskar vårt jobb och brinner för naturen och träden och dess värde – alltid med en glimt i ögat och en stor portion humor.